2023年3月24日星期五

[K-ETA] Korea, en fantastisk kulturell opplevelse venter.

Korea, en fantastisk kulturell opplevelse venter.

Sør-Korea k-eta

Du kan søke om K-ETA-tjeneste via Internett. Utlendinger kan legge inn informasjon som nasjonalitet, navn, fødselsdato og passnummer. Basert på denne informasjonen vil Immigration Office godkjenne din K-ETA. Når godkjenningen er fullført, kan godkjenningstjenesten skrives ut fra Internett. Hvis du mottar godkjenningstjenesten via Internett på denne måten, kan du presentere K-ETA-godkjenningstjenesten på immigrasjonskontoret når du reiser inn i Korea.Gi integrert administrasjonstjeneste - K-ETA tillater multi-entry i 90 dager etter innreise i Korea. Gjennom dette kan du fortsette å nyte turen til Korea med en enkelt søknad. I tillegg gir K-ETA integrert styring av informasjon før og etter innreise til Korea. All informasjon, som visumsøknad, forlengelse av opphold og immigrasjonsregistreringer, administreres i ett system for å minimere unødvendig dokumentoppretting og ulempe.

Hvordan sjekke k-eta

Korea er et land med mye sjarm, så det er så mange steder å besøke. Her er noen steder å anbefale!Andong, Gyeongsangbuk-do - Andong er kjent som en by som bevarer mye tradisjonell koreansk kultur og arkitektur. Det er attraksjoner som Andong Hahoe Village, Andong Seonbi Cultural Center og Hahoe Mask Festival, så hvis du vil oppleve tradisjonell koreansk kultur, anbefaler jeg deg å besøke den.Itaewon - I nærheten av Itaewon er det uterom som Yongsan Park, Namsan Tower og Hangang Park. Her kan du nyte den vakre naturen i Korea mens du går en tur eller sykler. I tillegg er Itaewon et sted hvor du kan oppleve ulike kulturer og historie i Korea. Det er et av de tryggeste og mest underholdende stedene for utlendinger å besøke.Jeonju Hanok Village - Hanok Village ligger i Jeonju, og er et sted hvor du kan oppleve tradisjonelle koreanske hus og kultur. Du kan nyte tradisjonell koreansk mat og kultur med bygninger i Hanok-stil.

k-eta bildestørrelse

Blant koreansk mat er det retter laget med forskjellige ingredienser som kjøtt, sjømat og grønnsaker. Følgende introduserer ulike matvarer og restauranter som utlendinger kan nyte i Korea.Naengmyeon - Naengmyeon er en av Koreas mest populære sommerretter. Det er en mat som lages ved å elte nudler med mel og vann, trekke dem tynt ut og spise dem med klar buljong. Naengmyeon kjennetegnes av en forfriskende og kjølig smak, og du kan nyte den enda kjøligere ved å tilsette is.Bibimbap - Bibimbap er en rett som spises etter å ha blandet forskjellige grønnsaker, kjøtt og egg i forskjellige farger på toppen av ris, krydret med rød pepperpasta eller soyasaus, etc. Fordi den bruker en rekke ingredienser, smaker den rik og er bra for helsen.Itaewon Byeolnanjip - Itaewon er en kjent utenlandsbolig i Seoul, hvor du kan nyte en rekke kultur og mat. Itaewon Byeolnanjip er en av de mest kjente restaurantene i Itaewon, som serverer en rekke asiatiske retter, inkludert thailandske, kinesiske og indiske, samt koreanske retter som marinert kylling, grillmat og bulgogi. Smaken og atmosfæren som kan nytes med krydret og salt krydder er attraktive.

Sør-Korea eta

Shopping i Korea: Korea er hjemsted for en rekke kjente merker. Spesielt mange kjente merkevarebutikker ligger i Gangnam-området.Karaokerom - Karaokerom er et av Koreas ledende underholdningssteder. Dette er et sted for små grupper eller familier å samles og synge, det er mange sanger å velge mellom, en rekke drikkevarer og mat, og pene menn og kvinner.

Hvordan anskaffe k-eta

En K-ETA er en elektronisk utstedt reiseautorisasjon og kan søkes om over Internett. Gjennom dette kan du enkelt søke i inn- og utland, og søker du bare på nett får du utstedt umiddelbart og du kan reise på tur. Spesielt siden K-ETA-søknadsprosessen er enkel og rask, kan den redusere tiden og kostnadene for visumutstedelse betydelig.

tur til Korea Norsk

APPLY FOR K-ETA

沒有留言:

發佈留言

Share this